Ondernemende vrouwen met een flinke dosis ambitie

Wat betekent Aithra?

De naam Aithra komt van de Godin uit de Griekse Mythologie die in verbinding staat met de aarde. Een mooie verwijzing, maar invulling aan Aithra geven wij zelf.

We zijn ondernemende vrouwen met een flinke dosis ambitie op elk niveau. Vrouwen die het verschil willen maken. En een groei mindset hebben voor business en individu.

Onze ambities

Het is onze ambitie om vrouwen te verbinden  en een podium te geven met inspiratie, kennis en energie. We zetten de ondernemende vrouwen in de spotlights. Dit doen wij tijdens vele events door het jaar heen. Om zichtbaarheid en ondernemerschap van vrouwen verder te stimuleren reikt Aithra de prestigieuze Aithra awards uit.

Eigen onderneming
Op sleutelpositie in organisatie/onderneming
Regio West & Midden Brabant

Wat bieden we?

Het netwerk biedt een divers programma door het hele jaar. Workshops over diverse thema’s, netwerkborrel op prachtige en hippe locaties in en om Breda, masterclasses en prikkelende bijeenkomsten, ontbijtsessies naast mooie en inspirerende bedrijfsbezoeken.  Alle events zijn toegankelijk voor de leden. Het motto is delen is vermenigvuldigen en dat is ook de kracht van het netwerk.