Sponsoren op de foto

Vrouwelijke ondernemers sponsoren de Aithra Awards

Dat vrouwelijke ondernemers elkaar écht kunnen en willen helpen is voor Stichting Aithra goed nieuws. De Stichting krijgt dit jaar financiële hulp van sponsors die het mogelijk maken om op 19 november een tot in de puntjes georganiseerde Award-avond te hebben. Deze dames zijn allemaal aangesloten bij Aithra. Het thema van de Aithra Award uitreiking is dit jaar Zichtbaarheid, met als doelstelling ondernemende vrouwen in de regio Breda en de rest van ZuidWest Nederland in de spotlights te zetten. Bij de fotoshoot voor het jaarlijkse Aithra Magazine werden de dames zelf ook in het zonnetje gezet.

De sponsoren zijn: Handelsbanken-Optimix, Hanos-ISPC Breda B.V., Frankrijknotaris, ABC Clinic, Daemen Network ICT Solutions, LetselVerhalen B.V., Lexpartners, Issue Magazine, Gemeente Breda, Rosmalen Gerechtsdeurwaarders, Hospitality Group en Lockefeer Coaching en Advies.

Aithra reikt dit jaar voor de zesde keer de Aithra Award en de Aithra Belofte Award uit. Tijdens de gala-avond van Aithra in Hotel Nassau Breda op 19 november a.s wordt bekend wie er met deze prestigieuze prijzen naar huis gaat.

Sponsoren op de foto

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten