Thematafel Duurzaamheid

Op maandag 15 april vond de thematafel plaats rondom verdieping in het onderwerp Duurzaamheid, thuis bij voorzitster Marianne van Keep. Een groepje Aithra-dames kwam bijeen rond het thema duurzaamheid. Geïnteresseerde vrouwen, een duurzame maaltijd en een mooi thema maakten het tot een inspirerende avond. We hebben ervaringen gedeeld, geleerd van elkaar en inspiratie opgedaan.

Dit is wat een paar dames ervan zeiden:

Ankie van der Linden: “Ondanks of juist misschien doordat de groep klein was een inspirerende avond gehad. Tijdens een heerlijke vegetarische maaltijd, met dank aan de man van Marianne, de diepte ingegaan over duurzaam ondernemen. Maar ook: hoe pas ik duurzaamheid toe in mijn dagelijks leven?”

Patricia Beerens: “Ik vond het een leuke en zinvolle avond. Om met een kleine groep in een gezellige setting te discussiëren over een interessant onderwerp sprak mij erg aan. Een kleine groep resulteert in meer gezamenlijke interactie waardoor iedereen aan het woord komt. Je leert op deze wijze de Aithra-vrouwen beter kennen en je steekt van al hun zienswijzen en ervaringen altijd iets op.“

Ook interesse om met een kleine groep Aithra-vrouwen te praten over een bepaald onderwerp?
Bekijk onze thematafels in de agenda.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten