Terugblik Netwerkdiner ‘Personal Branding’

Op deze prachtige voorjaarsavond bij restaurant Mirabelle, zijn alle Aithra dames verwelkomd voor het netwerkdiner door het bestuur met een glas cava. De sfeer was daarmee al perfect gezet.

BESTUURSWISSELING

Op deze avond werd ook ‘officieel’ afscheid genomen van Sylvia Ligterink als bestuurslid: we zijn haar erg dankbaar voor alles wat ze voor Aithra heeft gedaan! Gelukkig blijft deze enthousiaste dame nog wel betrokken bij ons netwerk. Als nieuw bestuurslid is Vicky van Kuijk toegetreden en we zijn erg blij met deze jongedame, die vorige keer de Belofte Award won en nu actief is binnen Aithra.

PERSONAL BRANDING

Tijdens het diner zijn we door Anja Geerts en Ilse Verbeek meegenomen in een interactieve workshop Personal Branding, met een verhaal over offline én online netwerken. We hebben daarvoor de ‘pitch’ gebruikt als middel. Onze professionele Linkedin profielen, waarvan we dachten dat ze helder en compleet waren, zijn eens tegen het licht gehouden door deze ‘kritische’ dames. Zo blijkt er voor iedereen wel iets te optimaliseren.

Aansluitend hebben de dames ons uitgedaagd om onze profielen te verduidelijken en deze concreet te maken door onze eigen pitch op te schrijven op een compact persoonlijk kaartje. Voor iedereen was er vervolgens gelegenheid om het ‘podium te pakken’ en op de zeepkist te klimmen om de kersverse elevator pitch te laten horen!

Na deze avond kunnen we ons verhaal beter vertellen en weten we weer meer van elkaar. En kunnen we aan de slag met een sterker online LinkedIn profiel.
Tussendoor was het ontspannen netwerken tijdens een shared dining vol heerlijke vlees- en visgerechten en vegetarische lekkernijen. Proost op wederom een geslaagde netwerkavond!

Kijk voor meer foto’s van deze avond in het fotoalbum.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten