Terugblik netwerkdiner april 2017

Op 11 april mochten we voor het Aithra netwerkdiner aanschuiven bij Brasserie Bardot, waarvan Aithra-genomineerde van 2016 Petra Flenter de trotse eigenaar is.

 

Bestuurswisselingen

Na een warme ontvangst worden door Marianne van Keep de veranderingen in het bestuur toegelicht. Nieuw toegetreden tot het bestuur zijn Monique Rombouts als penningmeester en Ilse Verbeek die vanuit de communicatie commissie het stokje overneemt van Nini Bodegraven die zich jarenlang heeft ingezet voor Aithra. Een mooi dankwoord en ‘afscheid’ is dan ook zeer verdiend en we zijn blij dat Nini nog steeds bij ons netwerk betrokken zal blijven.

Verdieping in samenwerken

Tijdens het diner staat het thema ‘verdieping’ wederom centraal. Dit keer neemt Aithra vrouw én voormalig winnares van de Aithra Award Mariette Langes het woord. Vanuit haar functie als directeur en gerechtsdeurwaarder bij Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep B.V. heeft ze de nodige hobbels moeten nemen om te komen waar ze nu staat. Haar motto: “Ieder zijn deel, ieder zijn recht, ieder zijn kans”. Verder licht zij de bijzondere samenwerking verder toe die zij met Yolanda Buchel – ook Aithra vrouw – heeft opgezet.

Ondernemer worden en zijn gaat niet vanzelf, ook al doet een UWV dit sommige mensen geloven. Hoe gemakkelijk worden mensen verleid om voor zichzelf te beginnen, zonder tools als zelfinzicht en financiële kennis. Mariëtte Langes komt vanuit haar rol van directeur Rosmalen Gerechtsdeurwaarders regelmatig de ondernemers met schulden tegen, Yolanda Buchel ziet als managing partner van Woosh5 hoe ondernemers baat hebben bij training van hun veerkracht. Zij besloten hun krachten te bundelen en met een aanbod voor ondernemers te komen “met veerkracht succesvol ondernemen“. 

Aan de hand van bovenstaande samenwerking gaan we met tafelgenoten het gesprek aan wat succesvol ondernemen betekent voor eenieder en of samenwerken een mogelijkheid kan zijn tussen verschillende vrouwen in ons netwerk om elkaar verder te versterken. Ondertussen wordt genoten van een heerlijk menu en fijne wijnen in een warme sfeer.

Kijk voor meer foto’s van deze avond in het fotoalbum.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten