Netwerkbijeenkomst bij PUUR Huidinstituut in Oosterhout

Op 10 oktober 2019 opende PUUR Huidinstituut haar deuren in Oosterhout! Tijdens de netwerkbijeenkomst op 30 september kregen alle Aithra-dames alvast een sneak preview van de prachtige tweede locatie van Aithra-vrouw Edith Naaijkens. Oosterhout krijgt er een begrip bij op gebied van beautysalons!

Edith: ‘Waarom groeien als je een mooie, goedlopende zaak hebt? Dat hebben mensen mij de afgelopen maanden vaker gevraagd. Toch is die tweede zaak er nu wel. Ik ben ambitieus en ik heb een heel goed team samengesteld voor veel support. Daarnaast geef ik zelf geen behandelingen meer – maar ik doe wel alle marketing zelf – en ik heb de verbouwing op eigen tempo gedaan: stap voor stap. Vanaf november vorig jaar zijn we gestart met plannen maken voor de nieuwe zaak. We gaan hier in Oosterhout een concept neerzetten dat in Prinsenbeek al een aantal jaar succesvol staat. We staan voor huidverbetering in een ontspannen jasje. Want je kunt niet stralen of mooi voor de dag komen, als je niet helemaal ontspannen bent. Schoonheid komt echt van binnenuit. Dat is voor ons een samenwerking met de klant: we werken samen aan een mooi resultaat.’

Feestelijke openingsperiode met veel acties

PUUR Huidinstituut heeft zich al bewezen met de bestaande vestiging in Prinsenbeek die de Beauty Award in 2018 voor beste salon van Nederland in de wacht sleepte. De openingsperiode in Oosterhout vanaf 10 oktober staat bol van de acties en evenementen. “We verklappen nog niet alles, maar we zijn er trots op dat we op 26 oktober een goodwill-event organiseren voor onze nieuwe buren Brownies & Downies: we willen ze graag in het zonnetje zetten. Meteen op 11 oktober is er een themadag over permanente make-up en op 31 oktober hebben we een open event van ons 100% biologische topmerk Team dr. Joseph.”

Succesvol door bewuste keuzes

Edith geeft tijdens de netwerkbijeenkomst aan dat ze door middel van een marktonderzoek de keuze heeft gemaakt om zich in Oosterhout te vestigen. Edith: “Ik maak bewuste keuzes op alle vlakken. Men verwacht vaak niet dat mijn werkwijze sterk cijfer-georiënteerd is: ik ben op een hele andere manier met mijn vak bezig. Dat brengt ook resultaat. De agenda is ook hier in Oosterhout alweer goed gevuld en we gaan de komende tijd enorm knallen.”

Tijdens de netwerkbijeenkomst verzorgt buurvrouw Lieke (franchisenemer van Brownies & Downies) de drankjes en de hapjes: “Ik werk samen met een fantastisch team van 12 mensen met een verstandelijke beperking. Brownies & Downies is een franchise-formule, maar elke zaak ziet er anders uit.  Mijn hart ligt in de zorg en voor mij staan onze medewerkers voorop. Onze medewerkers staan middenin de maatschappij en bij ons in de zaak gaat het gewoon zoals het in elke horecazaak gaat. Wel is er veel aandacht voor duidelijkheid en structuur. Kom eens een keer een kijkje nemen!”

Benieuwd naar de behandelingen, agenda of meer informatie? Kijk op www.puur-huidinstituut.nl

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten