Laatste zes kandidaten Aithra Awards bekend

Ondernemende vrouwen met visie, ambitie en voldoende lef om zichzelf te presenteren stonden maandagavond 3 oktober op de stip voor de jury van Aithra. Dit jaar reiken we voor de zesde keer de Aithra Award en de Aithra Belofte Award uit. Tijdens de gala-avond van Aithra in Hotel Nassau op 19 november a.s wordt bekend wie er met deze prestigieuze prijzen naar huis gaat.

Pitchen op de Aithra-stip

Er stonden 12 kandidaten op de stip, zes genomineerd voor de Aithra Award en zes voor de Belofte Award. De genomineerden voor de Belofte Award beten de spits af met een pitch van vijf minuten. De Award kandidaten volgden in de tweede ronde. Een pittige klus voor de jury, bestaande uit de Award commissie van Aithra.

De genomineerden zijn…

Na afloop van de pitches ging de jury in stevig debat. Het besluit over de kandidaten die doorgaan naar de beslissende volgende ronde is unaniem genomen. De Award commissie is dan ook  trots op de lijst met de sterke vrouwen die dit jaar meedingen naar de Aithra Award en de Aithra Belofte Award.

Genomineerd voor de Aithra Belofte Award 2016:

  • Lobke Sels – KPMG
  • Vicky van Kuijk – De Leystroom
  • Charety van Uytrecht – Lunchbar Vermut


Genomineerd voor de Aithra Award 2016:

  • Esther Goos – Scooperz
  • Marja Noordam – Bravis Ziekenhuis
  • Petra Flenter – Brasserie Bardot

Aithra_genomineerden_2016

Nieuw in 2016: iedereen kan stemmen

Van deze kandidaten wordt een promotiefilmpje gemaakt, waarmee ze hun persoonlijke campagne starten. En dat is hard nodig, want dit jaar is er een nieuw onderdeel: een serieus verkiezingsproces met publiekstemmen. Gedurende twee weken voorafgaand aan de uitreiking kan worden gestemd. Daarnaast gaat een professionele jury op bedrijfsbezoek bij de kandidaten. Tijdens de gala-avond van Aithra in Hotel Nassau Breda worden de Aithra Award en de Aithra Belofte Award uitgereikt aan de uiteindelijke winnaressen.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten