Laatste ontbijtsessies bij Ingenhousz

We kijken terug op de laatste geslaagde ontbijtsessies bij Ingenhousz. Bij de ontbijtsessie begin juli was het ’s ochtends vroeg op het terras heerlijk vertoeven, waarbij we met onder anderen twee gasten Marcella den Hooglander en Pauline Buth een discussie kregen over Breda, internationalisering en onze eigen ervaringen met internationaal zaken doen. Op het initiatief Women to Women International komen we na de zomer terug.

Het laatste ontbijt was binnen vanwege de stromende regen. Voor 08.00 uur melden zich zeven Aithra vrouwen voor het ontbijt in het sfeervolle restaurant. De een was al urenlang wakker, de ander aanwezig maar nog niet helemaal ‘aan’. Na een uitgebreide voorstelronde en een heerlijk ontbijt kwam er een gemene deler al snel naar voren “(gastronomische) hospitality”. Hospitality is een totaalbeleving van de klant, waarbij de fysieke omgeving, processen, producten en vooral gastheerschap een rol spelen en cruciaal voor klantenbinding zijn welke in principe terugkomen in elk vakgebied.

Alle ontbijtsessies zijn een perfect voorbeeld van een kleinschalig event waarbij verbinding en onderlinge kennismaking ten volle worden benut. Door alle positieve reacties zullen de ontbijtsessies in 2022 weer terugkomen in ons programma.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten