evelien résidence de beauté voor de 3de keer winnaar van de Beauty Award!

Evelien Leijten van salon résidence de beauté uit Ulvenhout schrijft hiermee geschiedenis: gedurende het 10-jarig bestaan van de Beauty Award is het nog niet eerder voorgekomen dat een salon deze prijs 3 keer won. De winnaars werden zondag 14 april bekend gemaakt tijdens een feestelijke gala-avond van de speciale jubileumeditie in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Evelien résidence de beauté mag zich hiermee met recht de Beste Schoonheidssalon in de categorie ‘Grote salons’ noemen.
De Beauty Award heeft als doel de professionalisering van de branche te versterken en het ondernemerschap te stimuleren.

Al tweemaal eerder won Evelien deze Award, in 2010 in de categorie ‘beste schoonheidsspecialiste’ en in 2014 in de categorie ‘kleine salons’. Inmiddels is zij doorgegroeid naar de categorie ‘grote salons’. Haar bedrijf behoort tot de top van de Nederlandse beauty instituten. Door de groei die haar salon heeft doorgemaakt en de verdiepingsslag die zij heeft gemaakt in haar expertise heeft zij een geheel eigen kijk op het vak ontwikkeld die breed erkend wordt. Niet voor niets was Evelien Leijten al twee keer een topkandidate voor de Aithra Belofte Award!

Voor de 3de keer erkenning

Evelien: “Wat een geweldige ervaring om dit voor de 3de keer te mogen meemaken! Het is een hele mooie erkenning voor datgene wat we elke dag met hart en ziel doen voor onze klanten. Voor mij en mijn team is er geen grotere waardering denkbaar! Met ons vak hebben wij impact op het leven en welzijn van mensen. Het uiterlijk speelt daarin een belangrijke rol. De waarde die wij als beauty experts hebben op onze klanten komt voort vanuit betrokkenheid in combinatie met doorlopend leren en door te blijven innoveren. Het gaat erom welke verandering je teweegbrengt bij klanten en hoe je dat doet. Vanuit overtuiging en authenticiteit. Mijn team en ik doen dat met passie vanuit ons hart: dat is wat onze klanten met ons bindt.”

Hoogst gewaardeerde nationale vak prijs

De Beauty Award is dé hoogst gewaardeerde nationale vak prijs voor de Beauty Branche, die jaarlijks georganiseerd wordt door de Beauty Trade Professionals. In totaal zijn er 7 categorieën. Iedere categorie wordt door een vakkundige jury beoordeeld, waarbij een diepgaande screening van de deelnemers en hun bedrijven wordt gedaan. De kandidaten worden beoordeeld op visie, vaktechnische expertise en bedrijfsmatige competenties en of zij een goed rolmodel zijn voor de branche.

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten