Evelien Résidence de Beauté genomineerd voor Beauty Award 2019!

Evelien Leijten is met haar team genomineerd voor de Beauty Award 2019 in de categorie grote schoonheidssalons. Al eerder behoorde zij in 2010 en 2014 tot de winnaars. 

De Beauty Award viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Voor Evelien Leijten een unieke kans om deze jubileumeditie te gaan winnen!

De aanloop naar deze nominatie bracht veel extra inspanning met zich mee. Het bedrijf onderging een uitgebreide screening. Voor de inschrijving werd een goed onderbouwde bedrijfspresentatie gemaakt in een opvallende en aantrekkelijke styling. Salon Evelien Résidence de Beauté in Ulvenhout draagt een vernieuwende visie op het beautyvak uit. Het gaat erom een verandering je teweeg te brengen bij klanten en hoe je dat doet. De basis daarvoor zijn Evelien’s eigen inspiratiebronnen. Vanuit een positieve benadering wordt met klanten gesproken over een gezondere leefstijl. De balans tussen voeding en gezondheid heeft namelijk grote invloed op het uiterlijk. Die aanpak geeft mensen inzicht in hun levensstijl en helpt ze in combinatie met specifieke behandelingen en goede verzorgingsproducten hun uiterlijk te verbeteren. Evelien Leijten vindt dat iedereen mooi kan zijn op haar of zijn authentieke manier.

In 2018 won Aithra-dame Edith Naaijkens van Puur Huidinstituut uit Prinsenbeek deze prestigieuze Award!

Op zondag 14 april 2019 vindt het Gala plaats waarop de winnaars bekend gemaakt worden. We wensen Evelien en haar team heel veel succes en vooral veel plezier naar aanloop van het Gala!

Volg Evelien op haar website van evelien résidence de beauté.

 

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten