Aithra masterclass: Vloggen

Op dinsdag 12 november hebben dertien Aithra-dames een hele leuke en inspirerende masterclass vloggen gevolgd van Aithra-vrouw én ‘Vlogger van het jaar’ Esther Goos. We werden verwelkomd met hapjes en drankjes in haar ruime en trendy ingerichte kantoor van Scooperz bij het NS-station Breda.

Esther heeft ons aan de hand van haar vlogervaring en voorbeelden van haar vloggende zoon zowel de technische als inhoudelijke kennis meegegeven voor startende vloggers. Iedereen was erg nieuwsgierig en er waren veel vragen, zowel praktisch (waar moet je kijken) als zakelijk (wanneer haal je er klanten uit?).

Natuurlijk zijn we ook direct aan de slag gegaan. Eerst hebben we onze ideale klant/kijker omschreven, zodat we gericht en stapsgewijs een verhaal konden opzetten. Daarna zijn we met zijn allen aan het vloggen gegaan.

Esthers gouden tip: ga het doen, oefen en ben vooral je authentieke zelf! Ze sloot de bijeenkomst af met de woorden: ‘Neem social media serieus. Het is alsof je een extra zaak opent. Stop er dus tijd in. Heb vooral veel geduld en geef niet te snel op!’

  

  

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten