Aithra goes deep – januari 2018

Afgelopen maandag 15 januari (Blue Monday) begon voor zeven Aithra-dames allesbehalve blue! In hun agenda stond de sessie met als thema Verdieping van Aithra. Ze werden verwend door HanosISPC met een overheerlijk ontbijt. Isabelle van Waesberge was naast gastvrouw, samen met Yolanda Buchel, ook deelneemster aan de verdiepingssessie.

Na een warm welkom door Isabelle en een korte voorstelronde, nam veerkracht-kanjer Yolanda het woord. Zij gaf aan dat we met behulp van kaarten waarop dilemma’s stonden in beeld en tekst in kleine groepjes met elkaar in gesprek zouden gaan. Zo’n gesprek verloopt duidelijk anders dan op een willekeurige netwerkavond. Het gaat namelijk ergens over! En het gaat diep.

Het ontbijt werd afgesloten met een gezamenlijke terugkoppeling waaruit bleek dat de kaarten treffend gekozen waren én diepgang in de gesprekken hadden opgeleverd! Er zullen zeker initiatieven gaan volgen om soortgelijke sessies voort te zetten. Er volgen er in ieder geval nog 3 in januari 2018. Een compliment voor Judith Dingemanse die dit idee op de Aithra-kaart heeft gezet!

 

      

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten