Masterclass Ilja Kok

Atlantische Oceaan oversteken met roeiboot

Het eerste LIVE Aithra event was een feit! Ilja Kok nam ons op 20 mei van 19.00 tot 22.00 uur mee in de eerste van drie Masterclasses in haar aanloop om de Atlantische Oceaan over te steken met een roeiboot. Een extreme uitdaging gekenmerkt door het verleggen van persoonlijke fysieke en mentale grenzen.2

Indrukwekkende voorbereiding

In december 2022 zal Ilja Kok met haar team en een roeiboot de onvoorspelbare Atlantische Oceaan oversteken. De Talisker Whisky Atlantic Challenge is het belangrijkste internationale evenement op het gebied van oceaanroeienEen extreme uitdaging welke bestaat uit 2 uur durende roei shifts van 24 uur per dag, voor enkele weken aan één stuk. Van het eiland La Gomera naar Antigua in het Caribisch gebied; een reis van bijna 5000 kilometer open oceaan. De Atlantische Oceaan oversteken in een roeiboot gaat over extreem teamwerk, zelfvertrouwen, het verleggen van mentale en fysieke grenzen en over uithoudingsvermogen. De voorbereidingen van deze race zijn bewonderenswaardig. Alle aanwezigen zaten met open mond te luisteren hoe Ilja alles deelde over de reis naar de Talisker Whisky Atlantic Challenge.

De avond in het Bondpark werd afgesloten met een gezellige borrel. Het was ontzettend fijn en bijzonder om elkaar weer in levende lijven te kunnen spreken. Dat gaf het eerste live-event nét wat extra’s. 

Heb je de eerste masterclass van Ilja moeten missen? Dan niet getreurd. Er zijn namelijk weer twee masterclasses in aantocht! Nadere informatie hierover wordt zo snel mogelijk gedeeld op de website en socials. 

We kijken uit naar de rest van de voorbereidingen van Ilja en haar team!

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten