12 talentvolle vrouwen naar de stip voor de Aithra awards

In het voorjaar zijn meer dan 100 kandidaten genomineerd voor de Aithra Award en de Aithra Belofte Award. Uit deze kandidaten heeft de Award commissie een selectie gemaakt van vrouwen die in de zomervakantie een uitgebreide vragenlijst hebben moeten invullen. Op basis van de antwoorden heeft de Award commissie voor elke Award 6 kandidaten geselecteerd die doorgaan naar de Pitchronde.

Op de stip

Op 3 oktober is het zover. Dan is de volgende ronde: de pitch op een echte stip. Tijdens deze avond presenteren de dames zichzelf in vijf minuten op de stip. Het gaat dan vooral om wie ze zijn, waar ze voor staan, zowel met hun organisatie als persoonlijk. Hoe sprankelend en authentiek brengen zij hun verhaal over op de Award commissie, daar gaat het deze avond om. En om deze criteria: lef, ambitie, visie, maatschappelijke betrokkenheid, ondernemend en rolmodel.

06_picto_pitchen op de stipDe volgende 12 talentvolle vrouwen mogen zich 3 oktober presenteren op de stip

De zes Aithra Belofte Award kandidaten:

 • Lobke Sels – KPMG
 • Lara Cornel – Abbot Logistics
 • Vicky van Kuijk – De Leystroom
 • Neeltje Treffers – PuurZorg
 • Geneviève Visker – Pieterman Trainingen
 • Charety van Uytrecht – Lunchbar Vermut


De Aithra Award kandidaten:

 • Esther Goos – Scooperz
 • Nicole van Loy – The Essence Consultancy
 • Sara Liesker – Liesker Legal
 • Marja Noordam – Bravis Ziekenhuis
 • Thea Kremers – Habets Kremers Advocaten
 • Petra Flenter – Brasserie Bardot


Vragen aan deze leuke vrouwen?
Op de stip stelt de Aithra Award Commissie een aantal vragen aan de kandidaten. Het lijkt ons leuk als we ook vragen stellen die jullie aan deze vrouwen hebben. Dus heb je een interessante vraag laat het ons weten via Twitter of Facebook. Of mail je vraag naar deAward commissie.

07_picto_juryronde en publieksstemmenPublieksstemmen en juryronde
Na de Pitchronde gaan per Award drie kandidaten door naar de eindronde. Van deze kandidaten wordt een promotiefilmpje gemaakt, waarmee ze hun persoonlijke campagne starten. En dat is hard nodig, want dit jaar is er een nieuw onderdeel: een serieus verkiezingsproces met publiekstemmen. Gedurende twee weken voorafgaand aan de uitreiking kan worden gestemd. Daarnaast gaat een professionele jury op bedrijfsbezoek bij de kandidaten. Tijdens de gala-avond van Aithra in Hotel Nassau Breda worden de Aithra Award en de Aithra Belofte Award uitgereikt aan de uiteindelijke winnaressen.

Tot snel in Hotel Nassau Breda
En dan is het zover! Op 19 november 2016 reiken we de Aithra Award en de Aithra Belofte Award 2016 uit in het prachtige Hotel Nassau Breda. Hoe we dat gaan doen? Dat blijft nog even een verrassing! We vinden het nu al spannend.

Nogmaals dankjewel aan iedereen die een kandidaat heeft genomineerd en laat ons weten welke vraag je aan welke vrouw wilt stellen op de stip!

We houden je op de hoogte via social media. Stemmen kan vanaf 15 oktober en de uitreiking is op 19 november!

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten