12 powervrouwen naar de stip voor de Aithra Awards 2018

Dit voorjaar zijn er zo’n 100 kandidaten genomineerd voor de Aithra Award en de Aithra Belofte Award. Uit deze kandidaten heeft de Award commissie een selectie gemaakt van vrouwen die in de zomer een uitgebreide vragenlijst hebben ingevuld.

De afgelopen week heeft de Award-commissie met veel plezier alle formulieren beoordeeld en zes kandidaten voor de volgende ronde van de Aithra Award en zes voor de Belofte Award geselecteerd. We hebben genoten van alle mooie verhalen van de kandidaten op papier, maar we hebben nu wel heel veel zin om de talentvolle vrouwen ‘live’ te zien.

Op de stip

Op 1 oktober is het zover. Dan is de volgende ronde: de pitch op een echte stip. Tijdens deze avond presenteren de twaalf dames zichzelf in vijf minuten op de stip. Het gaat dan vooral om wie ze zijn, waar ze voor staan, zowel met hun organisatie als persoonlijk. Hoe sprankelend en authentiek brengen zij hun verhaal over op de Award-commissie, daar gaat het deze avond om. De ‘VLAMOR’-criteria zijn voor de Award commisie de rode draad: visie, lef, ambitie, maatschappelijke betrokkenheid, ondernemend en rolmodel.

De zes Aithra Belofte Award kandidaten die doorgaan naar de pitch zijn:

 • Tamara Heller – Your Social
 • Evelien Leijten – Evelien Résidence de Beauté
 • Eefje de Volder – IMPACT
 • Tara Moorman – HWRK
 • Anneke Stins – Breepark
 • Adrienne van Geel – Van Gelder Advocaten


De Aithra Award kandidaten die zich presenteren op de stip zijn:

 • Edith Naaijkens – PUUR Huidinstituut
 • Ingrid de Graaf – Dag1
 • Claire Dekkers – Code C
 • Odette Bakker – Dazure BV
 • Petra de Kam – Gemeente Breda
 • Gabriëlla Café – Horeca Stichting Nederland


Vragen aan deze leuke vrouwen?
Op de stip stelt de Aithra Award-commissie een aantal vragen aan de kandidaten. Het lijkt ons leuk als we ook vragen stellen die jullie aan deze vrouwen hebben. Dus heb je een interessante vraag laat het ons weten via Twitter of Facebook.

Publieksstemmen en juryronde
Per Award gaan er na de pitch drie kandidaten door naar de eindrace. Van deze kandidaten maken we een promotiefilmpje waarmee ze hun persoonlijke campagne starten. Voor de tweede keer gaan we namelijk werken met het onderdeel publiekstemmen. Daarnaast gaat een professionele jury op bedrijfsbezoek bij de kandidaten. Even sfeer proeven en voor de laatste keer de kandidaten aan de tand voelen.

Tot snel in Hotel Nassau Breda
En dan is het zover! Op 10 november 2018 reiken we de Aithra Award en de Aithra Belofte Award 2018 uit in het prachtige Hotel Nassau Breda. Hoe we dat gaan doen? Dat blijft nog even een verrassing! We vinden het nu al spannend.

Nogmaals dankjewel aan iedereen die een kandidaat heeft genomineerd en laat ons weten welke vraag je aan welke vrouw wilt stellen op de stip! We houden je op de hoogte via social media.

Hartelijke groet,

Aithra Award-commissie

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten